BARNEY CYCLE CREW: Kuba Brázdil

Od nového roku v BARNEY CYCLE CREW přivítíme nového downhill a enduro jezdce - KUBU BRÁZDILA. 

Něco o mě:

"Ke kolu jsem měl vztah od malička, kdy to začalo různými XC závody. 

A když jsme s kamarádem Vojtou Hanákem narazili v různých videích a podobně na downhill, tak jsme podle jednoho sestřihu našli v lese kousek od domova tratě, na kterých jezdíme dodnes. Od první chvíle jsem si ten sport zamiloval. 

Mám za sebou 8 let závodění. Vyzkoušel jsem disciplíny jako je Enduro nebo Downtown, ve kterém jsem byl juniorský mistr ČR. Ale aktuálně je pořád primární DH, které pojedu příští sezónu nově za Barney Cycle. Tímto zároveň děkuju za novou příležitost! 


Shrnutí sezóny 2023:

"Začalo to docela slibně 3. místem na WBS v Tošovicích a 7. flekem v Elitě na Slovenském poháru v Košutce. V plánu bylo to minimálně takhle držet dál a nejlíp to ještě zlepšovat. To se bohužel úplně nedařilo, ale není všem dnům konec a věřím, že příští rok bude můj." 

 

Plány a cíle na 2024:

"V sezóně 2024 mám v plánu po dlouhé době objet celý seriál WBS. Do toho doplňovat zajímavé závody z Českého a Slovenského poháru v DH. 

 

Pracuju na Dolní Moravě jako Trailbuilder. Takže ideální propojení práce a toho co mě baví. 

Díky kolu jsem poznal země a místa kde bych se normálně nepodíval, za což jsem rád, a určitě chci poznávat dál nová místa, ať už s kolem nebo bez."

© 2023 VividMarketing.cz, All Right Reserved